0 Korpa

Šta je jedinstveno u peptidnim kompleksima My Real Way?

 

1. Osnova naših bioregulatora su kratki prirodni niskomolekularni peptidi, očišćeni od primesa, najnovijim visokim tehnologijama.

Niskomolekularni kratki peptidi

  • Obnavljaju smanjenu sintezu proteina u organizmu uzrokovanu oboljenjem ili starenjem;
  • Aktiviraju i pojačavaju adaptivna svojstva organizma;
  • Rehabilituju funkciju organa i tkiva;
  • Regulišu ćelije ciljanih organa i tkiva.

 

2. Biološka vrednost naših bioregulatora je sačuvana zahvaljujući novim tehnologijama:

  • Moderne metode duboke transformacije i prečišćavanja sirovih materijala;
  • Inovativne metode enzimske hidrolize proteina životinjskog porekla;
  • Tehnologija membrane za izdvajanje frakcija peptida sa molekularnom težinom i specifičnom funkcijom.

3. Sve u jednoj kapsuli.

Balansiran sastav Peptida, Minerala, Vitamina, Lekovitog bilja.

Svaka “My Real Way” kapsula sadrži vitalne hranljive materije individualno selektovane za svaki organ, tkivo, sistem, u potrebnoj količini koju ne možemo da unesemo svakodnevnom ishranom – bio-aktivne peptide, vitamine, minerale, lekovito bilje.  Ne treba da odabirate ili kupujete dodatne suplemente.

4. Sinergija.

Sve komponente su pažljivo odabrane na način da pojačavaju dejstvo drugih komponenata. Peptidi su gradivni materijal organizma. Minerali popravljaju i ponovo grade amino kiseline u pravom redosledu. Vitamini obezbeđuju energiju mineralima da obnove i  ponovo izgrade amino kiseline. Enzimi su okidač za dejstvo vitamina. Biljni ekstrakti aktiviraju ćelijski metabolizam. Peptidi obnavljaju ćelije, a druge hranljive komponenete obogaćuju pericelularni prostor. Ovakav pristup nam omogućava da govorimo o bioregulatornom dejstvu My Real Way komponenti, gde svaka komponenta ima specifičnu ulogu u metabolizmu ćelije.  

5. Selektivno dejstvo.

Svaki peptid je usmeren prema organu ili tkivu i pronalaženju ciljane ćelije. Peptid ulazi u ćeliju i preuzima regeneraciju i podmlađivanje u cilju obnavljanja ćelija. Vitamini, minerali i lekovito bilje zajedno pojačavaju svoje dejstvo i uticaj na ciljani organ ili sistem, radi postizanja maksimalnog rezultata. Na taj način, svaki organ u telu dobija potrebnu količinu hranljivih materija. 

6. Brz i Dugotrajan efekat od 6 do 12 meseci.

7. 100% prirodne komponente, netoksične i anti-alergene.

 „My Real Way” suplementi su u potpunosti  čisti, ne sadrže veštačke aditive.  Svi naši proizvodi sadrže samo prirodne sastojke: prirodne kratke niskomolekularne peptide životinjskog porekla, biljne ekstrakte, vitamine, minerale.

8. Vegetarijanska kapsula.  Jednostavna upotreba.

Elastična, hipoalergena biljna kapsula je napravljena od hipromeloze (koja nje želatin). Samo biljne kapsule zadržavaju terapeutska svojstva prirodnih peptida životinjskog porekla i njihovo dejstvo u tankom crevu. Za razliku od želatinskih kapsula, biljne kapsule se sporije razlažu,  što dovodi do postepene i ravnomerne asimilacije hranljivih sastojaka. 

9. Širok asortiman 

Širok asortiman bioregulatora za sve glavne organe, tkiva i sisteme dozvoljava kombinovanje proizvoda u cilju dobijanja maksimalnih rezultata. Svaka osoba je individua i zahteva indiidualan pristup u rešavanju zdravstvenih problema i prevenciji oboljenja. Naši bioregulatori omogućavaju kombinovanje programa za kompleksnu prevenciju i oporavak u cilju dobijanja maksimalnih rezultata.

 

10. Aktivacija sopstvenih resursa organizma kod različitih oboljenja.

Korišćenje My Real Way peptidnih bioregulatora može da se kombinuje sa bilo kojom terapijom, lekovima i preporučeno je da budu deo integrativnog lečenja, kao i posle hiruške intervencije radi bržeg oporavka.