0 Korpa

Plaćanje i Isporuka

Uslovi isporuke

Trošak isporuke zavisi od zemlje u kojoj se vrši isporuka i biće određen pri naručivanju. Naručeni proizvodi će biti isporučeni za 3-20 dana po izvršenom plaćanju i potvrdi o plaćenim proizvodima. Vreme isporuke zavisi od zemlje u kojoj se isporučuju proizvodi.

Popunite formular za naručivanje sa tačnim podacima i adresom isporuke, u komentarima nam napišite ako imate neke specifične podatke (u slučaju da adresa nije validna, poštanski broj, broj telefona ili kurir nije mogao da Vas nađe na navedenoj adresi, isporuka može da kasni).

Za bilo koja pitanja ili ako Vam nisu isporučeni proizvodi u navedeno vreme, kontaktirajte nas na +370 521 95340 ili na info@myrealway.com.

Preuzimanje proizvoda

Pri preuzimanju proizvoda, proverite isporučene proizvode i potpišite kuriru dostavni list kao potvrdu da ste primili proizvode.

U slučaju bilo kakvih oštećenja ili da ne prihvatate dostavljene proizvode, molimo Vas da popunite formular ili da napišete razloge zbog kojih odbijate da preuzmete proizvode.

Ako odlučite da preuzmete robu sa oštećenjima, molimo Vas da napišete na dostavnom listu kakva ste oštećenja primetili i da ste se složili da preuzmete proizvode.

Vaš potpis na dostavnom listu znači da ste primili robu i da kurir ne snosi više nikakvu odgovornost za proizvode ili defekte na proizvodima koje ste primetili posle potpisivanja dostavnog lista.


Plaćanje

Plaćanje “My Real Way” proizvoda preko online radnje vrši se bankarskim transferom novca  po dobijanju potvrde da su proizvodi poručeni i prema fakturi (transfer novca preko banke je napredni način plaćanja, gde kupac po dobijanju konfirmacije o porudžbini prebacuje pare na račun myrealway.com koristeći elektronski sistem plaćanja ili može da izvrši transfer u najbližoj filijali svoje banke). Molimo Vas, imajte u vidu da internacionalna plaćanja mogu da traju 1-2 radna dana.