0 Korpa

Česta Pitanja

Za Vas smo napisali najčešće postavljana pitanja i odgovore o "My Real Way" bioregulatorima. Ako imate neko drugo pitanje, možete da nam pošaljete na info@myrealway.com

 

Da li je bezbedno da koristim peptide?
Da, peptidi su prirodni metaboliti našeg organizma. Ne odbacuje ih naš imunitet, nisu toksični i nisu alergeni. Ne stvaraju zavisnost. Regenerišu ćelije i aktiviraju reserve u organizmu. Sa My Real Way bioregulatorima dobijate dnevnu količinu svih vitalnih nutrijenata za zdrav život.
 
Da li je bezbedno da koristim nekoliko različitih My Real Way bioregulatora u isto vreme, I koliko mogu da ih koristim odjednom?
Da, možete da koristite nekoliko bioregulatora u isto vreme. Svaki peptidni kompleks ponaša se kao njegov ciljani organ, svi organi i sistemi u našem organizmu su međusobno povezani. Naša preporuka je da koristite nekoliko bioregulatora za prevenciju ili tokom rehabilitacije, gde osnovni bioregulator deluje na ciljani organ, a drugi proizvodi daju podršku povezanim organima i sistemima.
 
Ako koristim nekoliko bioregulatora, da li ću da prekoračim preporučeni dnevni unos vitamina i minerala?
Preporučena dnevna količina vitamina i minerala je kategorizovana po nivoima:
Preporučeni Dnevni Unos (RDI), Adekvatan Unos (AI), i Tolerantan Nivo Unosa (UL)
RDI je prosečna dnevna količina unosa koja pokazuje količinu nutrijenata koju je potrebno unositi da bi se očuvalo zdravlje. Dnevni unos je individualan i zavisi od starosnog doba, zdravstvenog stanja, fizičke aktivnosti, težine i dr. Iz tog razloga postoji AI. AI je ustanovljen kada je RDI nedovoljan i odredjen je na nivou koji se predpostavlja da će da osigura nutritivnu adekvatnu vrednost. Individualno je kreiran za muškarce, žene, i specifične starosne grupe. UL je maksimalni dnevni unos i možete bezbedno uneti tu količinu a ta količina je mnogo veća od RDI ili AI.
 
Koji peptidi su korišćeni u My Real Way bioregulatorima?         
Osnova svih "My Real Way" suplemenata je premiks prirodnih kratkih bioaktivnih peptida. Svaki peptidni lanac sadrži 2-5 amino kiseline. Molekularna težina peptida varira u zavisnosti od premiksa i može da bude od 280.34 (g/mol) to 588.55 (g/mol). Svi peptidni premiksi su očišćeni od bilo kakvih dodataka koristeći savremenu tehnologiju i inovativne metode.
 
Odakle su ektrahovani naši peptidi?
Mi koristimo peptide ekstrahovane iz tkiva teladi. Životinje su odgajane na specijalnim izolovanim farmama-laboratorijama, gde ne postoji mogućnost infekcije spolja. My Real Way sertifikacija je uradjena prema EU standardima i potvrdjena je internacionalnim sertifikatima HACCP i GMP.
 
Koliko dugo bi trebalo da koristim bioregulatore?
Preporučena dužina za prevenciju je 2-3 meseca. Dužina terapije zavisi od dijagnoze. Možete da koristite protokole praktične primene sa našeg web sajta, kao preporuku.
 
Da li može unos My Real Way bioregulatora da izazove akutnu reakciju kod oboljenja?
U nekim slučajevima, inicijalni unos bioregulatora može da izazove kratkotrajno pogoršanje simptoma oboljenja. Doktori tvrde da je to dobar znak jer posle toga dolazi faza poboljšanja. Katkoročno pogoršanje simptoma je dokaz da je uradjen dobar izbor bioregulatora. Možete da regulišete Vaše stanje promenom doziranja u početnoj fazi.
 
Plašim se da pepdidni bioregulatori mogu da prouzrokuju nastanak tumora ili rast postojecih tumora?
Svako oboljenje je patologija ćelije. Peptidi onavljaju oštećene ćelije i aktiviraju reserve organizma prirodnim putem. My Real Way bioregulatori se preporučuju posle hemioterapije i zračenja za brži i bolji oporavak.
 
Zašto su cene ovako formirane?
Da bi peptidi bili efikasni, morate da unosite minerale i vitamine kao suplemente. Količina, kombinacija i sinergija svih sastojaka je prednost naših proizvoda. Svako pakovanje My Real Way bioregulatora sadrži 30 kapsula sa selektovanim vitaminima, mineralima i biljnim ekstraktima. Nije potrebno da idete u apoteku i kupite dodatne suplemente. Sve su to uradili naučnici koji su razvili jedinstvenu formulu My Real Way bioregulatora sa peptidima za određeni ciljani organ, gde minerali, vitamini i bilje pojačavaju efekat peptidnog premiksa.