0 Korpa

SpleenTIDE PLUS Forte

Related Products

ImmuneTIDE PLUS

ImmuneTIDE PLUS

Rok trajanja: Jan 2025 Kompleks za stimulaciju imunog sistema.    Multikomponentn..

LiverTIDE PLUS

LiverTIDE PLUS

Rok trajanja: Jan 2025 Kompleks za podršku strukture i funkcija jetre.      ..

PancreaTIDE PLUS forte

PancreaTIDE PLUS forte

Peptidni kompleks za podršku strukturi i funkcijama pankreasa Pakovanje: 30 kapsula. Kaps..

ThymusTIDE PLUS

ThymusTIDE PLUS

Kompleks za regulaciju funkcije timusa.      Multikomponentni peptidni kompl..

SpleenTIDE PLUS Forte

Kod proizvoda: 4779038830786

Peptidni kompleks za održavanje funkcije slezine.

  • Kod proizvoda: 4779038830786
  • 45.00€

Pakovanje: sadrži 30 kapsula. Kapsula je prozvedena od specijalnog stabilnog, čistog polimera biljnog porekla-hipromeloze. Peptidni bioregulator SpleenTIDE PLUS je efikasan način održavanja funkcije slezine na ćelijskom nivou, regulisanje hematopoeze, zaštite imuniteta, filtracije krvi, metaboličkih procesa.

Kako deluje peptidni kompleks SpleenTIDE PLUS na slezinu?

Slezina je najveći limfoidni organ, periferni organ imunog sistema, hematopoetski organ. Slezina je jedan od rezervoara krvi, filtrira krv, ima odbrambenu ulogu, pomaže da se zaštiti imuni sistem, glavni je izvor ćelija imuniteta –limfocita, sintezom specifičnih antitela za borbu protiv virusa i bakterija. Slezina uništava defektne i stare eritrocite, trombocite, čisti krv od bakterija, virusa, protozoa i eksternih čestica. Akumulira 1/3 svih trombocita u organizmu. Slezina je organ koji učestvuje u stvaranju žuči i metabolizmu gvožđa.     

Peptidni kompleks SpleenTIDE PLUS sadrži prirodni peptidni premiks životinjskog porekla, izolovanog iz tkiva slezine mladog teleta.

Terapeutski efekat suplementa je inteziviran povećanim sadržajem peptida u svakoj kapsuli, ciljajući ćelijsku regeneraciju slezine. Peptidi regulišu proces zgrušavanja krvi. Bioregulator sadrži biljne ektrakte, gvožđe i folnu kiselinu. Hitozan pomaže da se ukloni masnoća iz organizma, poboljšava san, pomaže mršavljenje, poboljšava metabolizam holesterola, intestinalnu pokretljivost i imuni sistem. Crni kohoš (L. cimicifuga racemosa) se koristi u tradicionalnoj Kineskoj medicine kao analgetik (za bolove u zglobovima) i kao sredstvo za smanjenje temperature, za bolesti gornjeg respiratornog trakta, ehinokokusa jetre, apcesa, difterije larinksa, kao tretman pri trovanju antraksom. Codonopsis (L. Codonopsis pilosula) se takođe koristi u Kineskoj medicine da poboljša funkciju slezine i pluća, poveća nivo hemoglobin i broj crvenih krvnih zrnaca, smanjuje arterijski pritisak i poboljšava toleranciju na stres. Folna kiselina pomaže da se smanji umor.   Gvožđe je važno za normalno formiranje krvi, održavanje nivoa crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina; prenos kiseonika u telu.

Indikacije (prevencija i terapija):

• Regulisanje procesa hematopoese, zgrušavanje krvi

• Filtriranje krvi od bakteria, virusa, mikroorganizama, štetnih materija

• Regulisanje protoka krvi kod velikih napora, ekstremnih situacija, povreda

• Normalizacija nivoa hemoglobin i crvenih krvnih zrnaca

• Regulisanje metabolizma gvožđa

• Jačanje imunog sisitema

• Virusne i bakterijske infekcije

• Poboljšanje varenja, metabolizam holesterola

• Dijabetes

• Smanjenje krvnog pritiska

• Prevencija procesa razmene gasova u tkivima kod starijih osoba

 

 

Uputstvo za korišćenje:

Odrasli: 1 kapsula dnevno mesec dana, 30 minuta posle jela uz puno vode. Kontinuirana upotreba maksimalno 2 do 3 meseca u slučaju jakih simptoma disbioze.

 

Kontraindikacije: Alergija na bilo koju komponentu. Korišćenje proizvoda tokom trudnoće i laktacije je preporučeno samo uz konsultacije sa doktorom.

 

Čuvanje:

Čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i mračnom mestu, na sobnoj temperaturi ne većoj od 25c i van domašaja dece.

 

VAŽNO!

Peptidni bioregulator sa prirodnim peptidima SpleenTIDE PLUS forte pomaže da se očuva funkcija slezine. Koristiti kao supplement uz terapiju koju je prepisao doktor.